(foto index pagina: Hondsbossche Zeewering, Camperduin, september 2005)

Welkom!

Kies  Uw bestemming ...

 

 
In 'fotografie'  zijn foto's te vinden van mij, mijn moeder, mijn grootvader en mijn dochter. Ook foto essays, speciale fotoseries en links naar mijn foto's op www.flickr.com.
under construction
 

 

 
In 'onderwijs' heb ik een aantal ict- en internetprojecten opgenomen die ik voor en gedeeltelijk samen met basisschool leerlingen heb ontwikkeld.
 
 

 

 
In ''t grijze verleden ' zijn documenten samengebracht over projecten, klussen, evenementen, pers&media, organisaties, etc. waar ik in het verleden een bijdrage aan heb geleverd.
 
 

NB: Daar vrijwel alle foto's op deze website gelinkt zijn vanaf flickr.com dienen de gele hyperlinks of de knoppen links gebruikt te worden voor het navigeren tussen de pagina's.  De foto's zelf (vaak) en de groene hyperlinks (altijd) voeren naar de corresponderende pagina op flickr.com!

 

NB: COPYRIGHT BEPALING:

Alle rechten op zowel tekst als beeldmateriaal op deze site behoren toe aan Ard Hesselink, tenzij anders vermeld. Sommige van de foto's die hier zijn doorgelinkt vanaf flickr.com (hoewel lang niet allemaal!) zijn beschikbaar onder een zog. Creative Commons Licentie. Dit kan gecheckt worden op de oorspronkelijke flickr pagina. In alle gevallen: als U ge´nteresseerd bent in het gebruik van een van mijn foto's, gelieve  contact  met mij op te nemen. Als U meer wilt weten over de Creative Commons Licentie kunt u hier of hier terecht.